ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Jamie Oliver öppnar krog i Stockholm

Snart öppnar kändiskocken Jamie Oliver krog i Stockholm. I höst slås portarna upp för hans italienska matkoncept, Jamie’s Italian.

SvD
Publicerad
Annons
Kocken Jamie Oliver. Foto: CHARLES SYKES/TT

Han har skrivit en rad kokböcker, verkat för bättre skolmat samt spelat in matlagningsprogram över hela världen. Nu öppnar kändiskocken Jamie Oliver sin första krog i Norden, ett stenkast från Stureplan i Stockholm. Jamie’s Italian heter konceptet där man fokuserar på naturliga och färska råvaror samt värnar om djurhållning, lokalproducerat och ekologiska råvaror.

Krogen kommer att öppna på hotellet Scandic Anglais.

– Jag har samarbetat med Scandic i nästan fem år nu och jag är fantastiskt glad över att det är tillsammans med dem som vi nu lanserar Jamie’s Italian i Norden. Det är otroligt kul att jobba med sådana kreativa, innovativa och proffsiga människor, och därför ser jag verkligen fram emot att sätta igång med vår första restaurang i Stockholm. ”It’s going to be epic – watch this space,” säger Jamie Oliver i ett pressmeddelande.

Den första Jamie’s Italian öppnade i Storbritannien 2008 och restauranger finns också i bland annat Australien, Ryssland, Singapore och Turkiet.

SVD.SE

Annons