Mats Johansson (1951–2017):Rätt kön, men tveksamt innehåll

Mats Johansson (1951–2017)
Demokraterna. Ställer upp.  
Hillary Clinton  
Det har varit en offentlig hemlighet länge att Clinton är på väg att ställa upp i presidentvalet 2016. Den tidigare utrikesministern har ett par stora fördelar: rutin, maken och det politiska geniet Bill Clinton, samt kändisskap. Men hon är en etablissemangspolitiker och måste intyga för väljarna att hon vill kämpa för medelklassamerikanen. Bläddra dig vidare för fler presidentkandidater i valet 2016.
Demokraterna. Ställer upp. Hillary Clinton Det har varit en offentlig hemlighet länge att Clinton är på väg att ställa upp i presidentvalet 2016. Den tidigare utrikesministern har ett par stora fördelar: rutin, maken och det politiska geniet Bill Clinton, samt kändisskap. Men hon är en etablissemangspolitiker och måste intyga för väljarna att hon vill kämpa för medelklassamerikanen. Bläddra dig vidare för fler presidentkandidater i valet 2016. Foto: CHARLIE NEIBERGALL /AP
Publicerad
Annons

Vem som blir USA:s president nr 45? Trots nitton månader kvar, innan primärvalen ens startat, har svenska journalister redan slagit fast att inget kan stoppa deras favorit Hillary Clinton. Om invändningar mot henne skrev jag här efter kongressvalen i november med ett vänstercitat att hon är ”för rik, för gammal, för liberal, för hökaktig, för mycket av allt.”

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons