Två män förhörs om försvunnen fransk flicka

Nioåriga Maelys de Araujo har varit försvunnen sedan förra helgen då hon befann sig på en bröllopsfest i franska Alperna. Fransk polis befarar att hon har kidnappats och vädjar om tips och man har sedan i måndags satt upp anslag med bilder av flickan.
Nioåriga Maelys de Araujo har varit försvunnen sedan förra helgen då hon befann sig på en bröllopsfest i franska Alperna. Fransk polis befarar att hon har kidnappats och vädjar om tips och man har sedan i måndags satt upp anslag med bilder av flickan. Foto: Gendarmerie nationale

Två män har gripits kopplade till en nioårig flickas mystiska försvinnande från en bröllopsfest i franska Alperna i helgen.

TT-AFP
Publicerad
Annons

Maelys de Araujo sågs senast natten till i söndags invid festlokalerna i Pont-de-Beauvoisin, i sydöstra Frankrike. Fallet har väckt stor uppmärksamhet, och under veckan som gått har stora polisresurser lagts på att hitta nioåringen, som man misstänker kan ha kidnappats.

Även dykare har deltagit i sökandet. Sökhundar, som utgått från lukten av ett av flickans gosedjur, tappade spåret vid en parkeringsplats utanför festlokalen vilket stärkt misstankarna om att flickan kan ha förts bort med en bil.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons