ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Så fixar du läskigaste halloweenfesten

Foto: COLOURBOX
Publicerad
Annons

Kusligt kul

Matrecept, spökkalas och coola effekter. Här finns alla tänkbara Halloweentricks och tips.
Läs mer

Foto: TASTELINE

Karva en egen pumpa

Så gör du din egen Halloweenpumpa.
Till pumpatipsen

Hämta en halloweenmall.(pdf)

Foto: TASTELINE OCH JONAS MELCHERSON
Annons
Annons

Chilikladdkaka med körsbär

En tårta med färg.
Så gör du djävulstårtan.

Dukat för kalla kårar

Ibland är det skönt att strunta i allt vad smak och estetik heter och frossa i plastspindlar, dödskallar och spindelväv. Halloweenfesten är din chans att släppa alla hämningar. Ta den.
Läs hela artikeln.

Söta spöken

I ett skyltfönster på huvudgatan i en engelsk småstad. Där låg de, runda och färgglada. Halloweenkakor. Den typen av inspiration som gör oss sugna på att genast testa om vi klarar av det själva. Och det är inte så svårt att göra de här kakorna. Plocka fram en liten smal kniv, en akvarellpensel och smält ett par paket mörk och vit blockchoklad.
Läs hela artikeln.

Halloweenpyssel

Skapa läskig stämning på ett nafs utan dyra halloweenprylar! Stylisten Anna Steepler visar hur du enkelt dukar upp en spökfest. Skriv ut mallarna och fyll halloweenhelgen med ruggigt pyssel som även vuxna charmas av.
Läs hela artikeln.

Annons
Annons

Stor fest för små spöken

Äntligen närmar sig halloween. Vi svenskar har snabbt vant oss att fira denna helg i amerikansk tradition. Och varför nobba en bra anledning att ställa till med fest?
Läs hela artikeln.

Så får du bålen att ryka

Vi på Tasteline får massor av frågor från besökare om hur man gör för att få bålen att ryka på ett dramatiskt sätt. Svaret heter kolsyreis, eller torr-is. Men det är inte bara bålen som kan piggas upp med rök – använd fantasin och låt hela Halloweenbordet bada i dimslöjor!
Läs hela artikeln.

Fler halloweentips.tasteline.com
Annons