Till SvD.se
SvD Perfect Guide
Mode

Bäst klädda på Wimbledon

Sportevenemang innebär sällan hög modegrad. På Wimbledon är det lite annorlunda. Klädkoden följs strikt, inga gympaskor och jeans här inte.

Text: Fabian Midby - 18 juli 2017
Annons

1. Alasdhair Willis
Här pratar vi självförtroende. När den snävt sittande kostymen förekommer så ofta väljer Stella McCartneys man Alasdhair en löst sittande variant i sval vit ton. Givetvis från hans frus egen herrlinje.

2. David Beckham
Amerikanskt brittiskt när det är som allra bäst. Den nykrönte kungen av skräddat anländer i felfri outfit från Ralph Lauren.

Annons
Annons

3. Mark Strong
En av filmvärldens bästa röster gör sig bra på hemmaplan. Londonsonen Mark Strong ger bevis på att en färg räcker gott och väl. Vännen Damian Lewis får minuspoäng för två knäppta kavajknappar och en högst tveksam keps.

4. James Matthews
Årets bäst klädda par. Prinsessan Kates syster Pippa Middleton, och hennes man James Matthews anländer stilrena och nygifta till turneringen.

5. Sienna Miller
Avslappnat och uppklätt på samma gång. Sienna Miller är mästare på att se både bekväm och formell ut, den här gången i Ralph Lauren. Kaxigt bärandes ett par tongivande solglasögon och med en drink i handen. Miller var coolast på läktaren.

Annons