ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

8 (nya!) skäl att välja London i höst

Krogen The Waterhouse Project och hotellet The Lost Poet – två London-tips.
Krogen The Waterhouse Project och hotellet The Lost Poet – två London-tips. Foto: The Waterhouse Project/Chistian Banfield

Sociala finkrogar och extravaganta hotellsviter. London har öppnat och vi tipsar om de bästa upplevelserna inför höstens weekendresa.

Linda Iliste
Publicerad

Cubic Studios är kända för att sätta mondän, äventyrlig signaturinteriör på privata hem. Inte så konstigt att deras första hotell, incheckningsbart sedan juni, har en förtrolig stämning. Känslan späs på av faktumet att det ligger i ett viktorianskt townhouse med omärkt ytterdörr, med ynka fyra, originellt stilfulla rum. Individuella färgskalor – gul, grön, rosa och blå – har piffats med antika möbler, spanskt kakel, konst från galleriet Nelly Duff och tapeter illustrerade med blommor och nakna kroppar. The Muse är något så unikt som en blåtonad tvåvåningssvit med egen takterrass att se solnedgången från.

Nedanför skymtar sjudande Portobello Road, men The Lost Poet är så vackert att vi glömmer gå ut. Plötsligt är det morgon och frukosten från hyllade Ottolenghi levereras till rummet.

Laddar…
Mer från Startsidan