Tove Lifvendahl:Det som händer vid bordet

Tove Lifvendahl
Författaren Johan Norberg modererar ett samtal på Trilateral Commissions Europamöte om nordiska erfarenheter av socialism och kapitalism med utbildningsminister Anna Ekström, tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt, Kristin Skogen Lund, koncernchef för Schibsted och Peter Vesterbacka, entreprenör och grundare av Slush and MobileMonday.
Författaren Johan Norberg modererar ett samtal på Trilateral Commissions Europamöte om nordiska erfarenheter av socialism och kapitalism med utbildningsminister Anna Ekström, tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt, Kristin Skogen Lund, koncernchef för Schibsted och Peter Vesterbacka, entreprenör och grundare av Slush and MobileMonday. Foto: Tove Lifvendahl

Lösningarna kommer inte genom isolering och monologer. Allt handlar ju till sist bara om människor och deras förmåga att interagera med varandra.

Tove Lifvendahl
Publicerad
Annons

Den här veckan har varit en mycket konferenstung i schemat; först besökte jag stiftelsen Fritt Näringslivs konferens i Budapest, där en av de stora framtidsfrågorna, demografi, utgjorde temat. Det är en fråga som alltid står under bevakning eftersom den påverkar så många andra faktorer. Somliga länder har en ung och växande befolkning, andra har en åldrande och krympande. Vissa har stort utflöde av invånare medan andra är destinationsland för olika migrationsmönster.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons