Bilder: Ovanliga bröllop världen runt

De flesta som gifter sig gör det i kyrkan, i traditionella kläder och med mänskliga präster och vänner runt omkring sig. Men inte alla. Scrolla dig igenom svepet för att ta del av lite ovanliga bröllop. Har du själv varit med om ett annorlunda bröllop, skicka då in din bild till webbredaktion@svd.se.

Publicerad
Annons

De flesta som gifter sig gör det i kyrkan, i traditionella kläder och med mänskliga präster och vänner runt omkring sig. Men inte alla. Bläddra dig igenom svepet för att ta del av lite ovanliga bröllop. OCH har du själv varit med om ett annorlunda bröllop, skicka då in dina bilder till webbredaktionen@svd.se.
Joel Burger och Ashley King ska gifta sig. Och visst klingar väl sammansättningen av deras namn bekant? Till och med så bekant att snabbmatsjätten med samma namn har uppmärksammat paret. Och i april i år ebjöd företaget sig att stå för parets vigselkostnader samt presenter på grund av deras ”intressanta koppling” till Burger King. Så i juli blir det Burger-King bröllop i i Jacksonville, Illinois.

I ishockeytokiga Toronto (Kanada) blev Scott Protomanni och Jennifer Rogers första paret någonsin att gifta sig Toronto Maple Leafs hemmaarena Air Canada Centre i vad som kallades Toronto Maple Leafs Blue & White Wedding. Detta efter att paret hade vunnit en onlinetävling på hockeylagets hemsida.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons