Daniel Craig tillbaka som agent 007

Nu kan alla James Bond-fans pusta ut. Filmbolaget MGM bekräftar att det blir en 23:e film med agent 007. Och Daniel Craig är redo att hoppa i spionsmokingen igen.

Publicerad
Annons

Det har varit många och långa turer runt den nya ”James Bond”-filmen. Så sent som i somras rapporterade brittiska medier att filmbolaget MGM hade skrotat hela produktionen på grund av sina dåliga finanser. Men sedan bolaget lyckats undvika konkurs i december är Bond-bollen nu åter i rullning. I november 2012 kan alla fans se den nya Bond-filmen på vita duken.

Samtidigt bekräftar bolaget att Daniel Craig för tredje gången ska spela den brittiska agenten. Craig debuterade i rollen 2006 med ”Casino royale” och hoppade åter i agent 007-kostymen två år senare i ”Quantum of solace”. Det har spekulerats i om Craig skulle kunna göra Bond-filmen då inspelningarna riskerade att krocka med inspelningarna av Hollywood-versionen av ”Millennium”-filmen där Daniel Craig spelar Mikael Blomqvist. Men i och med Bond-förseningen är det problemet ur världen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons