Annons

Är du Schibsteds nya säljstjärna?

Som Client Manager på SMS är du en ambassadör för Schibsteds marknadsledande produktportfölj.
Som Client Manager på SMS är du en ambassadör för Schibsteds marknadsledande produktportfölj.

Vill du representera ett av Nordens ledande mediehus och jobba med en marknadsledande produktportfölj? Just nu söker Schibsted Marketing Services flera Client Managers till sina kompetenta Sales Industry Team.

Som Client Manager på SMS är du en ambassadör för Schibsteds marknadsledande produktportfölj. Du har en nyckelroll inom försäljning som ställer krav på projektledning både internt och externt, mot kunder och byråer.

– Det här är en spännande möjlighet för dig som gillar att bygga relationer, vara spindeln i nätet, jobba mot tydliga mål och projektleda innovativa affärer. Hos oss har du bra möjligheter att självständigt forma din kundrelation tillsammans med kompetenta kollegor och stödfunktioner. Med hjälp av Brand Studio, Insight-teamet, Ad Operations, BI och dataspecialister möter våra Client Managers marknaden med produkter i världsklass och insiktsbaserade lösningar, säger Christoffer Meier, Interim Head of Sales.

Schibsted Marketing Services är ett centralt bolag inom Schibsted Sverige där hela annonsaffären för Schibstedbolagen är samlad: Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Omni, Blocket, BytBil, Tv.nu, Klart, Godare & Vinguiden.