ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Ny ”självstjälpsbok” lär dig personlig o-utveckling

Tina Mannegren och Amanda Kallin är debutförfattarna bakom den galghumoristiska boken ”Gå vidare är silver – älta är guld” som lär dig älta, slippa träna och belöna dig när du inte gjort ett skvatt.
Tina Mannegren och Amanda Kallin är debutförfattarna bakom den galghumoristiska boken ”Gå vidare är silver – älta är guld” som lär dig älta, slippa träna och belöna dig när du inte gjort ett skvatt. Foto: Allis Nettréus

Det är ingen idé att du satsar på personlig utveckling– du kommer ändå bara att misslyckas och må sämre av det. I den nya galghumoristiska boken ”Gå vidare är silver – älta är guld” lär vi oss istället att skjuta upp, älta och o-utvecklas.

Maxime Persdotter Wallström
Publicerad

Organisera om i köksskåpen. Titta igenom dina flöden på sociala medier sjuttioelva gånger. Topsa öronen. Slumpa sidor på en sökmotor för att förvärva ny kunskap. Detta är aktiviteter som är perfekta att göra i stället för det där du faktiskt borde göra.

Prokrastineringstipsen ovan kommer från ”självstjälpsboken” ”Gå vidare är silver – älta är guld”. Dess författare – Amanda Kallin och Tina Mannegren – är gamla vänner, från Göteborg och jobbar till vardags som grafisk formgivare och som civilingenjör. Tillsammans driver de en blogg och ett Instagram-konto under namnet Personlig Outveckling.

Laddar…