Ännu en odemokratisk föreläsare hos SFM

Kvinnor ska bara med gå ut om de fått sin mans tillåtelse och i sådana fall ska de vara helt täckta sade en föreläsare hos Sveriges förenade muslimer.
Kvinnor ska bara med gå ut om de fått sin mans tillåtelse och i sådana fall ska de vara helt täckta sade en föreläsare hos Sveriges förenade muslimer. Foto: Johansen, Carina

Kvinnor ska bara gå ut om de fått sin mans tillåtelse och om de går ut ska de vara täckta från huvud till fötterna, inte bära parfym och inte skoja. Det budskapet framförde en föreläsare hos föreningen Sveriges förenade muslimer (SFM) i oktober 2015, rapporterar Aftonbladet som sett en videoinspelning av föreläsningen.

TT
Publicerad
Annons

I förra veckan rapporterade tidningen om en annan föreläsare som bland annat sade att kvinnor som inte täcker sig kommer till helvetet.

Organisationen har fått betydande summor i statliga bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) vilket har kritiserats efter avslöjande i bland annat SVT:s Uppdrag granskning om att SFM bjudit in föreläsare som stödjer terrorrörelserna IS och al-Qaida.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons