Till SvD.se
SvD Perfect Guide

6 kändismammor som är galet lika sina döttrar

Mors dag närmar sig med stormsteg och SvD Perfect Guide har därför dykt djupare in i kändisvärlden där vi hittat helt gäng kändismammor som är identiskt lika sina döttrar.

Text: SvD Perfect Guide - 25 maj 2017
Annons
Adriana M. Barraza/WENN.com / Wenn Ltd [downloaded]
Foto: Adriana M. Barraza/WENN.com / Wenn Ltd [downloaded]
DIGITAL / IBL Bildbyr / Eroteme [downloaded]
Foto: DIGITAL / IBL Bildbyr / Eroteme [downloaded]

1 / 1

Reese Witherspoon & Ava Phillippe

Det har väl knappast undgått någon att ”Big Little Lies”-aktuella skådespelerskan Reese Witherspoons dotter Ava är en exakt kopia av henne själv. Till Vanity Fair säger Witherspoon att hon är medveten om hur lika de är men att hon för Ava bara är hennes ”mamma”.

Goldie Hawn & Kate Hudson

Foto: Adriana M. Barraza/WENN.com / Wenn Ltd [downloaded]

Skådespelerskorna Goldie Hawn och Kate Hudson har ett alldeles speciellt mor- och dotterförhållande och har i flera intervjuer uttryckt att de vet precis allt om varandra. Vi ser dem allt som oftast tillsammans på röda mattan, här på premiären av Goldie Hawns nya film Snatched tidigare i vår.

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Foto: DIGITAL / IBL Bildbyr / Eroteme [downloaded]

Supermodellen Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber är hennes totala avbild och därför är det inte helt otippat att hon gått i sin mammans fotspår och blivit modell. Cindy Crawford har tidigare uttryckt oro för att dotterns val av yrke men stöttar dottern i hennes karriär. De prydde tillsammans omslaget av franska Vouge förra året.

Meryl Streep & Mamie och Grace Gummer

Två av skådespelerskan Meryl Streeps döttrar, Mamie och Grace, har valt samma yrkesbana som sin mamma. Båda är galet lika Meryl, men framför allt är systrarna riktigt lika varandra.

Vanessa Paradis & Lily-Rose Depp

Det är ingen tvekan om att modellen Lily-Rose Depp dragit en vinstlott i genlotteriet. När pappa heter Johnny Depp och mamma Vanessa Paradis kan man väl säga att man har hyfsat bra förutsättningar. Men mest lik är hon Vanessa, på bilden ovan skulle de nästan kunna tas för tvillingar.

Madonna & Lourdes Leon

Ju äldre Madonnas äldsta dotter Lourdes blir desto mer lik blir hon sin mamma. Lourdes började studera musik och teater på University of Michigan för två år sedan, om hon väljer samma bana som sin mamma återstår att se.

Annons