ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD
Sebastian Siemiatkowski och Klarna tilldelas SvD Affärsbragd 2021. ”Att bygga ett världsledande företag på 16 år är en unik prestation”, står att läsa i juryns motivering.
Sebastian Siemiatkowski och Klarna tilldelas SvD Affärsbragd 2021. ”Att bygga ett världsledande företag på 16 år är en unik prestation”, står att läsa i juryns motivering. Foto: Emma-Sofia Olsson

Klarna tilldelas SvD Affärsbragd: ”Superkul”

Från ratat av näringslivseliten – till en global spelare på bara 16 år. Klarna och grundaren Sebastian Siemiatkowski tilldelas nu SvD Affärsbragd 2021. ”Energin och kärleken till det man gör är mycket viktigare än affärsidén”, säger pristagaren.

Erik Wahlin
Publicerad

En strålande glad och lätt rörd Sebastian Siemiatkowski tar emot bragdmedaljen efter att ha lyssnat till när Prins Daniel läser upp juryns motivering till vinsten av SvD:s Affärsbragd 2021.

”Med en vision om att göra e-handel säker och enkel för alla har bolaget utmanat och dessutom förnyat marknaden för finansiella tjänster såväl i Sverige som utomlands. Årets affärsbragd ges till en mogen tonåring som flyttar gränser men lyssnar när det går för fort. Att bygga ett världsledande företag på 16 år är en unik prestation”, säger Prins Daniel.

Laddar…