Tom Hanks motiverar journalister med kaffe

Tom Hanks har gett en espressomaskin till journalisterna i Vita huset, så att de ska fortsätta sin kamp för "sanning och rättvisa". Arkivbild.
Tom Hanks har gett en espressomaskin till journalisterna i Vita huset, så att de ska fortsätta sin kamp för "sanning och rättvisa". Arkivbild. Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Den amerikanske skådespelaren Tom Hanks har gett en ny espressomaskin till journalisterna som arbetar i Vita huset, så att de får i sig tillräckligt med koffein i sin kamp för "sanning och rättvisa".

TT-AFP
Publicerad
Annons

Gåvan från Hanks kommer mitt i president Donald Trumps pågående konflikt med journalistkåren, som han vid upprepade tillfällen förolämpat och anklagat för att vara partisk.

Det är inte första gången som Hanks förser Vita husets journalister med en espressomaskin. Den första gav han bort när George W Bush satt vid makten och skådespelaren hörde att journalisterna inte hade tillgång till någon sådan maskin. År 2010 upprepade han gesten när han hörde att den första maskinen började bli gammal.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons