Tio företag tävlar om SvD Affärsbragd

Prisutdelning av SvD Affärsbragd i fjol. På bild: Björn Jansson från Carnegie, H.K.H. Prins Daniel och SvD:s publisher Anna Careborg.
Prisutdelning av SvD Affärsbragd i fjol. På bild: Björn Jansson från Carnegie, H.K.H. Prins Daniel och SvD:s publisher Anna Careborg. Foto: Emma-Sofia Olsson

Det våras igen. Nu drar tävlingen SvD Affärsbragd igång och i årets upplaga deltar tio skickliga företag som anses ha brutit ny mark. Under april är det ni läsare som har makten att rösta fram finalisterna.

Publicerad
Daniel Kederstedt, SvD, och Günther Mårder, Företagarna, är några av dem som gallrat fram de tävlande.

Daniel Kederstedt, SvD, och Günther Mårder, Företagarna, är några av dem som gallrat fram de tävlande.

Foto: Malin Hoelstad
Annons

Totalt var 50 företag uppe till diskussion. Men när tävlingen nu startar, för åttonde året i rad, har nomineringskommittén sovrat startfältet rejält. Från och med nu finns tio skarpa kandidater att ta ställning till, och det blir SvD:s läsare som genom omröstning på svd.se kommer att föra hälften av dem vidare till final. Den 11 maj avslöjas årets segrare.

Ledamoten Günther Mårder, till vardags vd för organisationen Företagarna, konstaterar under nomineringsträffen att det blir en utmaning att överträffa fjolårets vinnare.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons