Annons

Att hitta bra hantverkare har aldrig varit enklare

Servicefinder är gratis, enkel att använda och aldrig bindande.
Servicefinder är gratis, enkel att använda och aldrig bindande.

Renoveringstankar har vi nog alla haft. Många av dem lämnar dock aldrig drömstadiet.

Ofta för att sökandet efter pålitliga hantverkare upplevs ske i snårig terräng.

Men så måste det inte vara – i själva verket kan det vara hur enkelt och bekvämt som helst att hitta rätt.

Att hitta professionella hantverkare är ett rätt slitsamt arbete. Du behöver ta reda på om företaget är godkänt för F-skatt, samla in referenser och helst även begära in flera offerter innan du bestämmer dig för vem du ska anlita. Inte särskilt konstigt om man tröttnar och överger renoveringsplanerna redan i inledningsskedet.

Men med Servicefinder behöver du lyckligtvis inte lyfta särskilt många fingrar för att hitta pålitliga företag. För här är alla dessa steg redan avklarade.

Gratis att använda

Servicefinder är gratis, enkel att använda och aldrig bindande. Det är en tjänst där hantverkarna hittar dig. Så här går det till: du skapar en förfrågan, i appen eller på sajten, där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Sedan är maskineriet i rullning- relevanta och kompetenta hantverkare i ditt närområde hör av sig, oftast inom 24 timmar. Du kan chatta med företagen, jämföra offerter och se omdömen på tidigare utförda jobb. Sedan är det bara att välja vilka du vill anlita.

Så kan du känna dig trygg

Oavsett hur dina renoveringsplaner ser ut är huvudsaken att hantverkaren har den kompetens som krävs för jobbet. Och så klart även att allt står rätt till med företaget. Servicefinder kontrollerar därför alla företag innan de får ansluta sig till tjänsten.

– Vi kollar att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte försatta i konkurs. På så vis blir det lättare att komma i kontakt med seriösa leverantörer, säger Robert Fourén, vd på Servicefinder.