ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Daniel Kederstedt:Rösta fram Sveriges bästa entreprenör

Daniel Kederstedt
Årets nomineringsmöte fick ske digitalt. Här syns Daniel Kederstedt, SvD, och Martin Petersson, H&H.
Årets nomineringsmöte fick ske digitalt. Här syns Daniel Kederstedt, SvD, och Martin Petersson, H&H. Foto: Malin Hoelstad

Entreprenörer som ser nya möjligheter där många bara ser en kris. Som vill omkullkasta gamla sanningar. Och som gärna vill inspirera andra på vägen. Nu startar SvD Affärsbragd 2021. I jakten efter årets pristagare vill vi att du som läsare är med och tycker till.

Daniel Kederstedt
Publicerad
Annons

Mycket av det vi tog för givet har under det senaste året ställts på ända. Ta bara Spotify som mer eller mindre har ifrågasatt hela kontorskonceptet. Allt med en modell som låter alla medarbetare jobba var som helst i världen. Eller det amerikanska betalningsföretaget Stripe, som övervägt att erbjuda sina anställda runt 160 000 kronor mot att de lämnar dyra kontorsstäder som San Francisco, New York eller Seattle – men också accepterar en lönesänkning på upp emot tio procent.

Även om vi fortfarande befinner oss mitt i krisen så illustrerar ovanstående exempel hur vi börjat anpassa våra liv, våra arbetsdagar och våra samhällen efter nya förutsättningar. Än större förändringar lär vara att vänta, även om det kan dröja flera år innan vi känner av dem.

Laddar…