ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Nazistutpekad lärare hängde ut elever i podd

Nu kommer nya uppgifter om att den nazistanklagade läraren i Kävlinge som utreds av Skolinspektionen hängt ut elever – två ensamkommande pojkar som går i hennes klass – i en radiointervju. Arkivbild.
Nu kommer nya uppgifter om att den nazistanklagade läraren i Kävlinge som utreds av Skolinspektionen hängt ut elever – två ensamkommande pojkar som går i hennes klass – i en radiointervju. Arkivbild. Foto: Janerik Henriksson/TT

Möte med nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) och medlem i flera nationalistiska och antisemitiska grupper på sociala medier.

Den nazistanklagade läraren i Kävlinge som utreds av Skolinspektionen uppges nu dessutom ha hängt ut elever i en radiosändning.

TT
Publicerad

Läraren ska ha berättat om två ensamkommande pojkar som går i hennes klass – i en radiointervju på podden ”Ingrid och Conrad”, rapporterar SVT Nyheter Skåne.

Läraren presenterades som lärare i podden där även Ingrid Carlqvist, som grundat den antimuslimska tidningen Dispatch International, deltog. I intervjun berättar läraren om två ensamkommande pojkar som kommit till hennes mellanstadieklass, och nämner att hon tror de är äldre samt berättar att hon noterar hur de beter sig mot klassens flickor.

Laddar…