Till SvD.se
SvD Perfect Guide
Skönhet

54-åriga Sandra Bullock: Hemligheten bakom mitt yttre

Text: SvD Perfect Guide - 9 januari 2019
Annons

Det är svårt att tro att Sandra Bullock synts på vita duken i närmare 30 år. Så, vad är hemligheten bakom 54-åringens yttre?

Bullock har i ett flertal intervjuer berättat att hon till skillnad från många andra Hollywood-stjärnor avstår från botox, för att istället satsa på naturliga behandlingar. I en intervju i The Ellen DeGeneres Show avslöjar hon att hon tagit hjälp av den välkända hudterapeuten Georgia Louise, som bland annat jobbat med Victoria Secret-modellerna inför den årliga visningen. För People berättar Louise att hon behandlat Bullock med ansiktsbehandlingen Epidermal Growth Factor, som rengör på djupet och ger långvarig lyster.

Men några behandlingar då och då räcker inte för stjärnan. Inför premiären av Netflix-filmen Bird Box berättade motspelaren Trevante Rhodes att skådespelerskan går upp fem varje morgonen för att träna. I sin träning fokuserar hon främst på kondition och core, men även vikter och pilates.

Kosten då? I en artikel från Popsugar berättar Bullock att hennes kost består av magert protein. Men att hon enbart följer sin diet sex dager i veckan för att unna sig i sötsaker och annat gott under en ledig dag.

Foto: IBL

Annons