”Jag är rädd att min kille ska falla för sitt ex igen”

”Min kille bedyrar att han inget känner för henne men jag tycker han alltid verkat så svag för henne”, skriver en kvinna till Idagsidans psykolog. Nu funderar hon på att göra slut – hellre än att bli lämnad. ”Du älskar honom och vill vara med honom. Då får du försöka ta hand om dina rädslor och ha tillit till din kille”, svarar psykologen.

Publicerad
Annons

FRÅGA: Jag har ett problem som jag inte tror jag är så ensam om. För drygt ett år sedan träffade jag mitt livs stora kärlek. Vi vill allt tillsammans och vår relation bara djupnar på alla plan. So far so good.

Dock har min kille ett galet ex som han var ihop med innan mig och hon har kontaktat honom igen via sms och verkar, vad jag tror, vilja ha kontakt igen med honom. Min kille bedyrar att han inget känner för henne men jag tycker han alltid verkat så svag för henne. Han har sagt en massa gånger hur snygg hon var men också berättat hur galen och elak hon var mot honom när de var ihop. Jag är livrädd att hans ex ska börja hala in honom igen och att han faller pladask igen.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons