Annons

Här krossas fördomarna om hantverkare

Företagen som är anslutna till Servicefinder har 4,5 av 5 i snittbetyg av användarna. Inom kategorin hantverkare är siffran ännu lite högre.
Företagen som är anslutna till Servicefinder har 4,5 av 5 i snittbetyg av användarna. Inom kategorin hantverkare är siffran ännu lite högre. Foto: Oda Hveem

Fuskbyggen, alltid sena, felaktiga fakturor…

Ingen yrkesgrupp går fri från fördomar. Ovan nämnda är några exempel som hantverkare ofta möts av.

Och fördomar kanske sällan uppstår ur intet – men de är så klart långt ifrån sanningen. Dessutom finns det ett enkelt sätt att hitta och anlita hantverkare som är reko.

Servicefinder är tjänsten som hjälper dig att hitta hantverkare, städföretag och flyttfirmor över hela landet. Här finns mängder av vittnesmål som motbevisar nidbilden av hantverkare.

Företagen som är anslutna till Servicefinder har 4,5 av 5 i snittbetyg av användarna. Inom kategorin hantverkare är siffran rentav lite högre – hela 4,7 det senaste året.

Alla företag har egna profilsidor på Servicefinder. På dessa kan du enkelt ta del av både betyg och omdömen från tidigare kunder.

Positiva erfarenheter från användare

”Kan verkligen rekommenderas. Kom till avtalad tid, fixade problemet, lämnade rent och snyggt. Mycket trevlig. Alla tummar upp!”, är exempelvis en användares erfarenhet av VVS-företaget Rörservice & Montering Stockholm.

”Priset var helt i sin ordning. Kvaliteten och punktligheten utmärkta. Det som fällde avgörandet i början var förtroendet (koncisa kontakter, yrkeskunskap etc.), som leverantören visade sig leva upp till genom hela affären. Jag kan inte annat än rekommendera dem”, lyder ett annat omdöme, om renoveringsfirman Instaplatt & Entreprenad.

– Alla som använder vår tjänst blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme på företaget de har anlitat. På så vis kan du alltid känna dig trygg i att alla omdömen är baserade på verkliga upplevelser, säger Robert Fourén, vd på Servicefinder.

Gratis och enkelt att hitta rätt

Ytterligare en trygghetsfaktor är den kontroll som Servicefinder gör på alla företag innan de får ansluta sig till tjänsten. Att de är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte försatta i konkurs.

– Man kan så klart aldrig garantera ett toppbetyg i förväg, men att enkelt kunna kolla upp att hantverkaren har rätt kompetens och att läsa andras erfarenheter av firman är en stor trygghet, säger Robert Fourén.

Servicefinder är gratis att använda. Och enkel: allt du behöver göra är att skapa en förfrågan i vilken du beskriver vad du vill ha hjälp med. Därefter blir du kontaktad av relevanta företag i ditt område. Sedan är det bara att välja.