Annons

Detaljerna som gör ditt drömbadrum

Det finns många designvägar att gå när det kommer till att skapa det perfekta badrummet. Oavsett vilken just du väljer, finns det vissa knep för att få till den där rena och sammanhängande känslan. Allt för att varje ögonblick där inne ska bli så behagligt som möjligt.

Att vi nordbor är intresserade av inredning och att skapa de perfekta hemmen för våra vanor och personliga stilar är inget nytt. Vissa rum är enklare att snabbt göra om med hjälp av färg- och textilbyten, medan andra kräver lite mer tankeverksamhet. Badrummet är ett sådant. 

För att du från start ska lyckas skapa ett stilrent badrum för flera år framöver har Unidrain tagit fasta på en nordisk och minimalistisk design som är lika funktionell som fin att titta på.

Det sitter i detaljerna

Vackert kakel och fin dekor kan hjälpa till att skapa en fin grundkänsla i ditt badrum. Men för att få till det där trivsamma helhetsintrycket räknas även de mindre detaljerna in. Bara genom att använda samma ytbehandling på kranen som på toalettpappershållaren och krokarna till handdukarna kan du förhöja designen markant. 

I Unidrains Reframe Collection finns ett flertal badrumstillbehör som alla är designade för ett så minimalistiskt och rent intryck som möjligt. Allt från näst intill osynliga vägghyllor till tvålpumpar och gummiskrapor som alla skapats i samma nordiska designformat. Samtliga detaljer kommer i ett flertal olika ytskikt för att du ska kunna hitta din personliga prägel.

Reframe Collection tillsammans med golvbrunn från Highline-serien i ytbehandlingen brons. Foto: PETER M. MADSEN

Ofta bortglömd nödvändighet

Något som finns i alla badrum, men som sällan får särskilt mycket uppmärksamhet – förutom vid rengöring – är golvbrunnen. En nödvändig och praktisk lösning som gör våtrummet mindre vått, men som sällan ser särskilt mycket ut för världen. Tills nu. Unidrain har sedan start tagit fram golvbrunnar som är anpassningsbara och näst intill osynliga tack vare sin väggnära design. 

Genom att välja en golvbrunn från Unidrains Highline-serie slipper du placera den i mitten av duschutrymmet och på så sätt skära sönder dyra klinker. Tack vare den väggnära placeringen slipper du också stå på den i duschen, vilket ger en behagligare upplevelse. Du kan dessutom anpassa brunnen helt efter tycke och smak genom att välja bland ett flertal olika ytskikt – som alla matchar Reframe Collection.

Genomgående helhetskänsla

Genom att vända dig till Unidrain för dina badrumstillbehör kan du få hjälp att skapa ett behagligt badrum där varje detalj går i symbios. Du får större möjlighet även i klinkerval eftersom golvbrunnarna är helt anpassningsbara. Låt den minimalistiska designen i tillbehören tala för sig själv och förena nytta med designnöje.