Com Hem släckte ner TV4 vid midnatt – ”stjäl julen”

Förra helgen kunde TV4-tittarna se Tusse Chiza vinna Idolfinalen. Nu riskerar en tredjedel av landets tv-tittare att bli utan kanalen.
Förra helgen kunde TV4-tittarna se Tusse Chiza vinna Idolfinalen. Nu riskerar en tredjedel av landets tv-tittare att bli utan kanalen. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Sedan midnatt har Tele2-ägda Com Hem släckt TV4:s kanaler och C More. Ett möte mellan Tele2, TV4 och Telia på tisdagskvällen ledde inte till något nytt avtal.

Uppdaterad
Publicerad
Annons

– Vi hade ett första möte med Telia tillsammans med TV4 i går kväll och även om vi upplevde, för första gången egentligen, att det fanns en konstruktiv inställning från deras håll så har det inte hänt något mer sedan dess. Men vi har förstås stora förhoppningar på att de ska vilja inleda förhandlingar med oss, säger Viktor Wallström, kommunikationschef på Tele2, till TT.

Enligt Tele2 har bolaget velat förhandla om nya rättigheter med Telia och TV4 i ett halvår. Tele2 hävdar att ett avtal krävs för att företaget ska kunna digitalisera 1,6 miljoner hushåll under det kommande året.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons