Recension

Chez BettyHär får man vänta på bord i en månad

Med en lokal stor som ett frimärke och goda recensioner i ryggen har restaurang Chez Betty en kötid för bord på nästan en månad. Matmässigt kan vi konstatera att det är väl värt väntan.

Publicerad
Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt.

Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt.

Foto: TOMAS ONEBORG
Annons

En kulen vinterkväll strax före sex formeras en liten kö längst ner på Roslagsgatan. Det är människor som hoppas på en av de fyra icke bokningsbara barplatserna på Chez Betty.

Stället är pyttelitet och har bara sex bord – som är fullbokade kväll efter kväll. Några goda recensioner om passion och gemyt och sydfransk mat och – boom. Succén är given i en stad som tycks omättlig på franskinspirerat kök.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons