Liselottes grilltillbehör

I sommar bjuder Kökets medarbetare på sina bästa recept. Matkreatören Liselotte Forslin gör läckra tillbehör för en hellyckad kväll vid grillen.

Publicerad
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
Annons
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD

Recept/stajling: Liselotte Forslin
Foto: Malin Hoelstad
Vintips: Jens Dolk

VINTIPS:

Upptäck den röda klassikern cabernet sauvignon med sin karakteristiska doft av svarta vinbär. Den ger ett perfekt vin till smakrik mat som serveras med krämiga och syrliga tillbehör.

Foto: MALIN HOELSTAD

Tian - provençalsk grönsaksgratäng

En provençalsk grönsaksrätt som passar utmärkt till grillat. Men även som ensamrätt med en bit surdegsbröd.
Till receptet.

Foto: MALIN HOELSTAD

Varm rödlöksmarmelad med ädelost

Jag är helt såld på kombon salt/sött! Söt rödlöksmarmelad med salt ost är toppen till grillat kött.
Till receptet.

Foto: MALIN HOELSTAD

Pestobönor

Pesto, köpt eller hemlagad vänds ner i lättkokta gröna bönor och stora smörbönor. Toppa gärna med pinjekärnor.
Till receptet.

Foto: MALIN HOELSTAD

Nötigt grillsmör

När man bryner smör bildas en härligt nötig och knäckig smak. Smöret ser oansenligt ut men är sanslöst gott.
Till receptet.

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons