ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Arsjavin till Arsenal trots allt

Ryske mittfältsstjärnan Andrej Arsjavin ska vara klar för Arsenal. Enligt källor till franska nyhetsbyrån AFP ska Arsjavin skrivit på ett kontrakt fram till juni 2012. Prislappen ska vara tolv miljoner pund, motsvarande 145 miljoner svenska kronor och långt under de 20 miljoner pund som Zenit S:t Petersburg krävt för sin stjärna. Sedan Arsjavins genombrott under fotbolls-EM förra året har det spekulerats om ny klubbadress för ryssen och Arsenal har nämnts som den allra hetaste. I helgen sade bland annat Londonklubbens manager Arsené Wenger:

Publicerad

Prislappen ska vara tolv miljoner pund, motsvarande 145 miljoner svenska kronor och långt under de 20 miljoner pund som Zenit S:t Petersburg krävt för sin stjärna. Sedan Arsjavins genombrott under fotbolls-EM förra året har det spekulerats om ny klubbadress för ryssen och Arsenal har nämnts som den allra hetaste. I helgen sade bland annat Londonklubbens manager Arsené Wenger:

– Vi är inte långt ifrån varandra och vi ska se vad vi kan göra under de närmaste 24 timmarna. Kanske kommer vi lyckas, kanske inte. I alla fall så är jag inte oroad.

Laddar…