ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

”Mycket av det vi tycker är sexigt kommer från porren”

När Anna Dahlbäck (t h) var 15 år gick hon hem från skolan, drack O’boy och skrev sexnoveller. I dag jobbar hon tillsammans med Amanda Colldén med olika, men alla sexrelaterade, projekt.
När Anna Dahlbäck (t h) var 15 år gick hon hem från skolan, drack O’boy och skrev sexnoveller. I dag jobbar hon tillsammans med Amanda Colldén med olika, men alla sexrelaterade, projekt. Foto: Emma-Sofia Olsson

De jobbar med sex, och gillar sex. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck som gör podden ”Alla våra ligg” tillhör den generation växte upp med porrfilmer på TV1000, men idag tycker de att porren – tyvärr – mest känns sunkig och ointressant.

Maxime Persdotter Wallström
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Som 14-åring smög Anna Dahlbäck ibland upp efter midnatt och bytte kanal på digitalboxen i vardagsrummet för att få in betalkanalen TV1000 på tv:n i sitt rum. Hon var ”motvilligt sugen” på de där förbjudna filmerna som visades på kanalen efter midnatt.

– Jag kommer ihåg att det kändes förbjudet, och lite för vuxet. Jag kände mig verkligen som ett barn jämfört med dem som var med i filmerna. Jag var fascinerad och kåt, men visste inte riktigt varför jag blev sugen. Samtidigt skämdes jag, och berättade det inte för någon, säger Anna Dahlbäck.

Laddar…