”En kriskommission krävs för integration”

Statsminister Stefan Löfven, Miljöpartiets Åsa Romson och Gustav Fridolin, Kristdemokratledaren Göran Hägglund, Moderaternas Anna Kinberg Batra och Folkpartiledaren Jan Björklund skakar hand efter lördagens pressträff i Riksdagen i Stockholm gällande extravalet.
Statsminister Stefan Löfven, Miljöpartiets Åsa Romson och Gustav Fridolin, Kristdemokratledaren Göran Hägglund, Moderaternas Anna Kinberg Batra och Folkpartiledaren Jan Björklund skakar hand efter lördagens pressträff i Riksdagen i Stockholm gällande extravalet. Foto: Henrik Montgomery/TT

Det räcker inte för de styrande att bara distansera sig från SD, utan det krävs mobilisering av alla krafter nu för att klara migrations- och integrationspolitiken. Det skriver Christina Rogestam, tidigare generaldirektör för dåvarande Invandrarverket.

Publicerad
Annons

Regeringen och Alliansen bör efter Decemberöverenskommelsen lägga till migrations- och integrationspolitiken som ytterligare ett samarbetsområde under mandatperioden. Att integrationspolitiken har misslyckats har alltfler kommit till insikt om. Det räcker inte med att säga att vi skall öppna våra hjärtan. Det duger inte att bara på goda grunder distansera sig från Sverigedemokraterna.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons