Hanna Ferm: "Min största utmaning"

"Att gå runt och oroa mig för att åka ut kommer inte att göra mig något gott. Jag försöker bara njuta så länge jag är här", säger Hanna Ferm om "Idol"-äventyret.
"Att gå runt och oroa mig för att åka ut kommer inte att göra mig något gott. Jag försöker bara njuta så länge jag är här", säger Hanna Ferm om "Idol"-äventyret. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Veckans "Idol"-tema är "klassiska hits". Hanna Ferm ska ta sig an Tina Turners svårsjungna "River deep – mountain high" – i långklänning och höga klackar.

– Det kommer att bli min största utmaning hittills på många plan, säger hon till TT.

TT
Publicerad
Annons

Hanna Ferm har under hela hösten räknats som en av de stora favoriterna i "Idol". Själv har hon kämpat med nervositet och inte tyckt att hon fått ut max av sina framträdanden.

– Jag har känt hela vägen, och speciellt fram till livesändningarna, att jag inte fått fram det jag vill för att jag har varit för nervös. Jag visste inte vad det berodde på, men jag fattar ju nu att det var för att jag inte var van vid en sådan här situation. Det är en helt annan sak än verkliga livet, det är en så konstlad värld, säger Hanna Ferm.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons