Hånen mot labourledaren Miliband

Labourledaren Ed Miliband har blivit offer för en rad skämt och hån under den brittiska valrörelsen. Främst från högerpressen, som inte är rädd för att gå till personangrepp. Bläddra bland bilderna för att se några av hånen som Miliband tvingats utstå.

Frida Svensson
Publicerad
Annons

Att skriva något i sten brukar vara ett uttryck för att visa att man menar allvar. Men Ed Milibands gick steget längre och valde att hugga in sina vallöften i en 2,5 meter högt stenblock.
Responsen blev inte som han tänkt sig. ”Valhistoriens värsta fotografi”, konstaterar exempelvis skotska Daily Herald som utnämnt stenen till Milibands politiska gravsten.
”Milibands Moses-ögonblick förlöjligas i biblisk skala”, skriver i sin tur Daily Mail.

Brittiska medier var inte sena med att göra narr av Ed Miliband när han hade svårigheter med att äta en baconmacka innan han skulle börja sin kampanjturné.
”Efter bara några tuggor stod det klart att det inte skulle bli en graciös frukost”, skriver exempelvis The Independent.
Hånen mot Miliband efter det stökiga smörgåsätandet har också präglats av att man ifrågasätter hans förmåga att leda landet – när han inte ens kan äta en baconsmörgås utan att göra bort sig?

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons