Pojke anhållen för mord i Malmö

En 17-åring har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 23-årig man i Malmö förra veckan. Sedan tidigare sitter tre män häktade i ärendet. Arkivbild.
En 17-åring har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 23-årig man i Malmö förra veckan. Sedan tidigare sitter tre män häktade i ärendet. Arkivbild. Foto: Björn Lindgren/TT
TT
Publicerad
Annons

Ytterligare en person, en 17-årig pojke, har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 23-årig man i Malmö förra veckan, rapporterar Sydsvenskan. Polisen i Malmö har tidigare uppgett att 23-åringen blev mördad på grund av att han var vittne till det uppmärksammade mordet på 16-årige Ahmed Obaid i januari, men vice chefsåklagare Jenny Lindell uppger för Sydsvenskan att hon inte kan se en sådan koppling i nuläget.

– Den kopplingen som finns är att en del människor är samma i båda utredningarna – både misstänkta, personer som är intressanta och vittnen. Det är den kopplingen vi kan göra i dag. Någon annan koppling kan vi inte göra än, säger Lindell till tidningen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons