Sabuni: ”Måste diskutera prestige kring partipolitik”

”Reformerna är bra och stora inom ramen för januariavtalet. Men jag önskar att det inte vore så mycket prestige kring partitaktik”, säger Nyamko Sabuni.
”Reformerna är bra och stora inom ramen för januariavtalet. Men jag önskar att det inte vore så mycket prestige kring partitaktik”, säger Nyamko Sabuni. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman

L-ledaren stänger inte dörren för SD som stödparti för att bilda regering. Den kanske viktigaste frågan för att Liberalerna ska hålla ihop som parti. Samtidigt kräver L-ombuden en tydlig riktning framåt.

Annie Reuterskiöld
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Avvaktande. Fråga vilken liberal du vill och chansen är stor att det blir svaret på hur läget är i Liberalerna just nu. Nyamko Sabuni är inget undantag. På fredag inledningstalar hon för första gången som partiledare på Landsmötet, partiets högsta beslutande organ.

– Det finns fortfarande en avvaktande attityd, vad ska hända framåt? Det ligger på mig och den nya ledningen att se till att vara tydliga med det. Jag vet att det förväntas av mig, säger Nyamko Sabuni.

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons