ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Måns Zelmerlöw blir Eurovision-kommentator

Polarna Måns Zelmerlöw och Edward af Sillén ska kommentera Eurovision Song Contest för SVT. "Vi har jobbat ihop en massa år och är bra vänner. Vi har ganska olika smak också vilket tror jag kan bli bra när vi sitter i kommentatorshytten", säger Måns Zelmerlöw. Pressbild.
Polarna Måns Zelmerlöw och Edward af Sillén ska kommentera Eurovision Song Contest för SVT. "Vi har jobbat ihop en massa år och är bra vänner. Vi har ganska olika smak också vilket tror jag kan bli bra när vi sitter i kommentatorshytten", säger Måns Zelmerlöw. Pressbild. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Måns Zelmerlöw är klar för Eurovision i Kiev. Tillsammans med Edward af Sillén kommer han att kommentera tävlingarna för SVT.

– Jag älskar ju hela Eurovision-svängen, säger Måns till TT.

TT
Publicerad

Han vann hela konkarongen i Wien 2015 och var programledare för festligheterna i Stockholm i fjol. Nu är det klart att Måns Zelmerlöw kommer att få en stor roll även under Eurovision Song Contest i Kiev i vår.

– Jag och Edward af Sillén åker ner till Ukraina och ska kommentera i SVT. Det ska bli så fruktansvärt roligt, säger han.

Laddar…