ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Hembakat - 4 klassiska recept på bröd

Surdeg, rågbröd, limpor och snabba scones. Att göra sitt eget bröd är inte alls svårt och belöningen visar sig redan när doften av nybakat sprider sig. I boken Bröd för alla sinnen har Stina Algotson samlat klassiska recept och gett dem ny kostym.
Författare: Stina Algotson och Fredrik Karlsson.

Publicerad
Foto: STAFFAN LÖWSTEDT

Matfrågan

När är brödet genomgräddat?
Ingrid svarar.

Foto: JANNE HANSSON

Surdeg

Grundrecept på surdeg.
Till receptet.

Foto: JANNE HANSSON

Surdegsbröd

Bröd med rågkross och kummin.
Till receptet.

Foto: JANNE HANSSON

Snabba vallmobullar

Vallmobullar med bakpulver.
Till receptet.

Foto: JANNE HANSSON

Skållat bröd

Skållade rågsiktslimpor.
Till recepet.

Foto: JANNE HANSSON

Rosas kuvertbröd

Ett gott bjudbröd.
Till receptet.

Så lyckas du med kanelbullarnatasteline.com