Andra raka för Malmö

Stjärnfritt i krisdrabbade Malmö Redhawks - då kommer segrarna. Andra raka vinsten, 4-1 över Sundsvall, innebär att chansen till playoffspel lever för den krisdrabbade klubben. Malmö är bara tre poäng efter Björklöven på sjunde plats, den sista playoffplatsen.

TT
Publicerad
Annons

Sju spelare lämnade Malmö efter krisbeskedet i onsdags att klubben riskerar konkurs. Stjärnor som Jonas Höglund och Mathias Johansson flyttade, men de som finns kvar - bland annat Carl Söderberg - har tagit tag i saker och ting. Mot Sundsvall i gamla isstadion, Malmö arena är upptaget av friidrott, avgjorde Donald MacLean i den sista perioden med två mål.

Kampen om den tredje direktplatsen till kvalserien blir ett getingbo sedan Mora missat chansen att göra ett litet ryck. Laget förlorade bortamatchen mot Borås med 1-4 och behåller tredjeplatsen på målskillnad. Men både fyran Västerås och femman Almtuna, som har en match mindre spelad, har 69 poäng och sexan Växjö 68. Västerås krossade Troja/Ljungby med 6-0 sedan skyttekungen Pär Arlbrandt gjort två av målen. Han är nu uppe i 26 fullträffar hittills under säsongen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons