Vem tror du och vem vill du ska vinna i höst?

Uppdaterad
Publicerad
Alexis Ji, 34, Manhattan, New York. Jobbar i finansbranschen.
”Det är en öppen fråga, Jag är inte så förtjust i varken Mitt Romney eller Barack Obama. Men om jag är tvungen att välja, så blir det Obama.”

Alexis Ji, 34, Manhattan, New York. Jobbar i finansbranschen. ”Det är en öppen fråga, Jag är inte så förtjust i varken Mitt Romney eller Barack Obama. Men om jag är tvungen att välja, så blir det Obama.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Greta Workman, 20. Från Kentucky, studerar i New York.

”Obama vinner - det är också vad jag vill. Som kvinna tycker jag at velat är ganska lätt. Jag upplever inte att Mitt Romney bryr sig om kvinnornas intressen.”

Greta Workman, 20. Från Kentucky, studerar i New York. ”Obama vinner - det är också vad jag vill. Som kvinna tycker jag at velat är ganska lätt. Jag upplever inte att Mitt Romney bryr sig om kvinnornas intressen.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Nadia Dropkin, 28, Long Island, New York. Studerar antropologi.

”Jag kommer att rösta på Obama, för att det är en röst mot rasism, och mot allt välstånd ska kontrolleras av eliten. Jag vet inte vem som vinner, men USA blir ett mycket sämre land om Romney vinner.”

Nadia Dropkin, 28, Long Island, New York. Studerar antropologi. ”Jag kommer att rösta på Obama, för att det är en röst mot rasism, och mot allt välstånd ska kontrolleras av eliten. Jag vet inte vem som vinner, men USA blir ett mycket sämre land om Romney vinner.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Emmanuel Jimenez, 23, bor i Bronx men kommer från Dominikanska republiken. Är säkerhetsvakt, och Kalle Anka på Times Square.

Jag hoppas att det blir demokraterna och Obama. Han har gjort bra saker för immigranter.

Emmanuel Jimenez, 23, bor i Bronx men kommer från Dominikanska republiken. Är säkerhetsvakt, och Kalle Anka på Times Square. Jag hoppas att det blir demokraterna och Obama. Han har gjort bra saker för immigranter.

Foto: YVONNE ÅSELL
Oneil Marsh, 34, Brooklyn, New York. Byggnadsarbetare.
Jag tror på Barack Obama. Folk förstår att de ekonomiska problemen är globala, och att det har varit tufft för Obama att göra någonting åt dem. Men alla medborgare måste bidra - just nu är vi en delad nation.

Oneil Marsh, 34, Brooklyn, New York. Byggnadsarbetare. Jag tror på Barack Obama. Folk förstår att de ekonomiska problemen är globala, och att det har varit tufft för Obama att göra någonting åt dem. Men alla medborgare måste bidra - just nu är vi en delad nation.

Foto: YVONNE ÅSELL
Erica Podolsky, 32, Manhattan, New York. Advokat. Och Konrad 8 månader.

”Det kan bli vem som helst av dem. I New York är vill de flesta ha Obama, men ute i landet är det annorlunda. Jag hoppas det blir Barack Obama.”

Erica Podolsky, 32, Manhattan, New York. Advokat. Och Konrad 8 månader. ”Det kan bli vem som helst av dem. I New York är vill de flesta ha Obama, men ute i landet är det annorlunda. Jag hoppas det blir Barack Obama.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Joyce Salinas, 54, Bronx, New York. För tillfället arbetslös.

”Det är svårt att säga, folk väntar in i det sista med att bestämma sig. Jag hoppas att det blir Mitt Romney, för att han har rätt syn på familjen. Och familjens ställning är mycket viktig.”

Joyce Salinas, 54, Bronx, New York. För tillfället arbetslös. ”Det är svårt att säga, folk väntar in i det sista med att bestämma sig. Jag hoppas att det blir Mitt Romney, för att han har rätt syn på familjen. Och familjens ställning är mycket viktig.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Chanice James, 24, Brooklyn, New York. Expedit på apotekskedjan Walgreens.

”Det blir troligen Romney, men jag hoppas på Obama. Romney vill skära ned på alla förmåner. Det skulle göra de rika rikare, och de fattiga fattigare.”

Chanice James, 24, Brooklyn, New York. Expedit på apotekskedjan Walgreens. ”Det blir troligen Romney, men jag hoppas på Obama. Romney vill skära ned på alla förmåner. Det skulle göra de rika rikare, och de fattiga fattigare.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Jenny Singer, 20, från Oregon, studerar i New York.

”Jag hoppas och tror att det blir Obama. Han är en bra person, och jag vet tillräckligt om sociala frågor för att kunna säga att Barack Obama är det bästa valet.”

Jenny Singer, 20, från Oregon, studerar i New York. ”Jag hoppas och tror att det blir Obama. Han är en bra person, och jag vet tillräckligt om sociala frågor för att kunna säga att Barack Obama är det bästa valet.”

Foto: YVONNE ÅSELL
David Abdurakhmanov, 40. Queens, New York. Elektriker.

 ”Jag tror att det blir Mitt Romney - och jag hoppas det också. Innan Barack Obama valdes skrek han efter förändring. Nu har han haft fyra år på sig - men ingenting har förändrats.”

David Abdurakhmanov, 40. Queens, New York. Elektriker. ”Jag tror att det blir Mitt Romney - och jag hoppas det också. Innan Barack Obama valdes skrek han efter förändring. Nu har han haft fyra år på sig - men ingenting har förändrats.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Sarah Shuster, 19, från Massachusets studerar i New York.

” Jag tror och vill att Barack Obama ska vinna. Jag håller helt med om vad han säger när det handlar om sjukvård, utbildning och hälsofrågor för kvinnor.”

Sarah Shuster, 19, från Massachusets studerar i New York. ” Jag tror och vill att Barack Obama ska vinna. Jag håller helt med om vad han säger när det handlar om sjukvård, utbildning och hälsofrågor för kvinnor.”

Foto: YVONNE ÅSELL
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons