ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

AIK nobbar miljonbud på Bangura

AIK har nobbat ett bud på Mohamed Bangura. Enligt Aftonbladet som hänvisar till egyptisk media är det storklubben Al Alhy som erbjudit AIK drygt 4 miljoner kronor för anfallaren. Men AIK kräver minst 14 miljoner för sitt succéförvärv.

– Jag har mottagit ett bud och tackat nej. Det var absolut för dåligt och ska vi sälja så är det rekordsummor vi pratar om, säger AIK:s sportchef Jens Andersson till Aftonbladet.

SvD
Publicerad
Annons

Mohamed Bangura kom från Värnamo i somras och slog igenom direkt. 21-åringen har gjort tre mål på sju matcher i allsvenskan, men det var insatsen i Sierra Leones landslag för ett par veckor sedan som gjorde att de egyptiska klubbarna fick upp ögonen för Bangura. Sierra Leone spelade 1-1 mot Egypten i kvalet till de afrikanska mästerskapen och enligt många var Bangura bäst på plan.

Enligt sajten Fil Goal i Egypten har nu Al Ahly lagt ett bud på 4 miljoner kronor, som AIK dock har tackat ned till. De begär minst 14 miljoner kronor för anfallaren och ska därför ha inlett förhandlingar med en annan egyptisk klubb, MCDR.

Laddar…