Till SvD.se
SvD Perfect Guide
Mode

6 bästa kändisstilarna på Glastonbury

Så var det över. Fem dagars hedonism på årets kreddigaste musikfestival, Glastonbury i sydvästra Englands Somerset. Trots att årets festival var relativt torr gick det knappt att undgå gummistövlar och regnponchos. Här är våra favoritlooks från årets upplaga.

Text: Fabian Midby - 27 juni 2017
Annons

1. Adwoa Aboah. Priset för årets bästa hatt går till modellen och grundaren av Gurls Talk. Aldrig har sådana solglasögonen hamnat i skymundan.

2. Bradley Cooper. Skådespelaren överraskade publiken med ett stilfullt framträdande. Cooper regisserar och agerar i A star is born och passade på att spela in en scen och introducera Kris Kristofferson.

Annons
Annons

3. Alexa Chung. Modellen och trendsättaren matchade iskallt sina låga Hunters med stuprörsjeans och skjortjacka i tartan på lumberjack-vis.

4. Johnny Depp. Accessoarera mera. Musikentusiasten och Keith Richards-vännen visar hur man klarar av julgrans-stilen på bästa sätt.

5. Poppy Delevingne. Caras äldre syster körde på klassiskt rock ’n’ roll med läderpaj och solglasögon. Upphottat med en luvtröja med print undertill.

6. Stella McCartney. Fullt rimlig outfit från Stella som i sneakers med platåsula och denim-topp med en touch av hippie glänser bredvid sin man. Alasdhair Willis joggingbyxor är däremot ingen hit.

Annons