Pressat läge för Trump inför sista debatten

Den tredje och sista debatten mellan Donald Trump och Hillary Clinton i Las Vegas i natt är den sista fasta punkten innan valet den 8 november. Nattens debatt kan bli sista chansen för Donald Trump att bevisa att han skulle kunna leda USA. Samtidigt ökar gapet i opinionen mellan kandidaterna. Följ direktrapporten på SvD.se i natt från klockan 02.00.

Publicerad
IBL
Foto: IBL
Annons

De två debatterna hittills har varit hätska historier. Trots att Hillary Clinton anses ha vunnit båda blev resultatet bättre för Donald Trump i den senaste, en friare så kallad town hall-debatt. I det sista och tredje mötet mellan presidentkandidaterna återgår formatet dock till det mer strikta med taltid och en moderator som frågar ut – något som spås kunna gynna Hillary Clinton. Hon framstod som betydligt mer påläst när de debatterade under liknande former förra gången.

Både Clinton och Trump har haft en intensiv tid sedan senaste debatten, 9 oktober, och har båda fått utstå hård kritik. Kandidaterna har också fortsatt rekordlåga förtroendesiffror.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons