Per Oscarsson befaras död

Skådespelaren Per Oscarsson och hans hustru saknas efter att deras hus brann ner till grunden natten till nyårsaftonen. Både anhöriga och polis fruktar nu det värsta.

Publicerad
Polisens tekniker letar genom resterna efter skådesplaren Per Oscarsson och hans fru Kia Östlings nedbrunna hem i Bjärka Långöna utanför Skara i Västergötland.  Skådespelaren Per Oscarsson, 83, och hans fru Kia Östling, 67, befaras ha omkommit i en branden som bröt ut natten till nyårsafton 2010. Det var en anhörig som upptäckte att hela huset brunnit ned på nyårsaftons morgon.

Polisens tekniker letar genom resterna efter skådesplaren Per Oscarsson och hans fru Kia Östlings nedbrunna hem i Bjärka Långöna utanför Skara i Västergötland. Skådespelaren Per Oscarsson, 83, och hans fru Kia Östling, 67, befaras ha omkommit i en branden som bröt ut natten till nyårsafton 2010. Det var en anhörig som upptäckte att hela huset brunnit ned på nyårsaftons morgon.

Foto: TORBJÖRN SKOGEDAL / SCANPIX
SCANPIX
Foto: SCANPIX
Annons

Någon gång under natten till fredagen började det brinna i villan där Per Oscarsson, 83, bor tillsammans med sin fru Kia Östling, 67. Men huset ligger avlägset och ingen varken såg eller hörde den våldsamma branden.

Först på nyårsaftons morgon upptäckte en anhörig att huset, som ligger i den lilla orten Bjärka Långöna utanför Skara, brann. Brandkår och polis tillkallades men det var för sent.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons