Vila ut på en vår-weekend

Hej! Vi är två trötta småbarnsmammor som ska åka iväg en helg i april. Jag bor i England och gillar London, men min väninna är insnöad i Falun och vill åka nånstans där våren kommit riktigt långt i april. Så vi vill möta våren och varandra nåra dagar på trevlig plats i Europa. Inte party och disco, men gärna god mat och en drink på kvällen, vackra vyer och sol på näsan. Någon långpromenad brukar det också kunna bli när vi ses. Vart ska vi åka? Tar tacksamt emot tips på hotell också så vi slipper tänka så mycket själva! / Sara och Marie

Publicerad
Palma de Mallorca.

Palma de Mallorca.

Foto: STAFFAN LÖWSTEDT
Annons

Finns förstås många alternativ men varför inte testa Palma, öhuvdstaden på Mallorca, som inte alls handlar om grisfest om det nu var någon som fortfarande trodde det. Tvärtom, här finns bra shopping, chica barer, många riktigt bra restauranger och om vädret tillåter flera badmöjligheter. Långpromenader gör man utmed havet.

Ett skönt hotell är Hotel Portixol i den gamla fiskebyn Portixol cirka 20 minuters promenad från Palmas centrala delar. Hotel Portixol är ett svenskägt designhotell som ligger precis vid hamnen i Portixol.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons