Lamadrama i USA

En förort till den amerikanska staden Phoenix blev som lamslagen under en timme i torsdags innan två snabbfotade lamor fångades in med lasso. Lamorna användes som terapidjur och passade på att rymma i samband med ett besök på ett ålderdomshem.
**Bläddra i svepet och se bilder på dramat.

Publicerad
Annons

Två lamor rymde från ett äldreboende där de var på besök i Sun City, en förort till Phoenix i USA, under torsdagen. Totalt var det tre lamadjur som besökte hemmet där de använts som terapidjur. Två av dem passade på att rymma när de togs ut för ett toalettbesök. Trots försök att locka dem tillbaka med salladsblad galopperade djuren snabbt mot friheten.
Bläddra vidare i svepet och se dramat i bilder.

Lamornas framfart på Sun Citys gator, genom välskötta trädgårdar och över parkeringsplatser, fångades av amerikanska tv-kanaler – och snart hängde sociala medier på. Disney twittrade en bild av en trotsig lama medan ett lokalt amerikanskt fotbollslag erbjöd djuren ett årskontrakt utbetalat i hö. Många privatpersoner som följde dramat på gatorna försökte fånga in lamorna med lasso, men ingen lyckades.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons