Parfym stoppar Canizares i VM

Publicerad
Annons

Madrid Jonglera aldrig med parfymflaskor. För Spaniens förstemålvakt Santiago Canizares slutade det med att han missar VM.
Den dråpliga historien kring Canizares skada, ligamästare för Valencia, inträffade under det spanska landslagets pågående träningsläger i Jerez på fredagskvällen.
Efter att ha avslutat ett tränings-pass och duschat skulle Canizares stänka på sig lite väldoft, enligt dagstidningen El País.
Han tappade då parfymen, en glasflaska, och försökte hejda fallet med foten - ungefär som när man tar ner en fotboll. Men flaskan tog så illa att en sena i foten gick av och Canizares resa till VM gick om intet. Han opererades omedelbart och beräknas vara borta i två månader.
Det blir nu den snart 21-årige Iker Casillas från Real Madrid som tar över. Casillas blev hjälte i Champions League-finalen i veckan mot Bayer Leverkusen. Han byttes in i andra halvlek och såg med flera kvalificerade räddningar under de sista minutrarna till att Real Madrid fick sin så hett eftertraktade titel och
hundraårspresent.
Lars Larsson/TT

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons