ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Veka mobiler tål inte svenskt väder

Bussen passerar Slussen i Stockholm och termometern ovanför Katarinahissen visar minus 20 grader. På jobbet är det ödsligt tomt och telefonen ringer mindre än vanligt. Förutom trafikkaos existerar denna vinter mobilkaos. Särskilt kanske för mig.

Linda Flood
Publicerad
Annons

På mindre än en vecka har två mobiler i min väska gått sönder. Den första (och dyraste) pajade på grund av fukt. Och ja, det misstaget kan jag ta på mig. Men den låg bredvid en äldre och betydligt sämre mobil som klarade sig galant. Vad säger det om nya prylar? Att de inte har lika bra kvalitet som gamla goda?

Hur som helst fick jag leta fram en annan mobil hemma i byrålådorna för att sätta i mitt privata simkort och återuppta kontakten med omvärlden. Men två dagar senare när kylan intog stan och jag lät denna mobil ligga i jackfickan vid minus 15 grader lade även den av. En promenad på högst tio minuter från busshållplatsen hem klarade den inte. Så nu sitter jag här med en tredje mobil på en vecka, denna gång min systerdotters farfars gamla mobil.

Laddar…
Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons