Reseguide: Los Angeles

Det finns ett Los Angeles bortom den glättiga bilden. Metropolen genomsyras av bohemiska kvarter, fantastisk arkitektur, ljuvliga parker, udda kulturupplevelser och har ett konstliv och en musikscen som få andra städer kan mäta sig med. Det gäller bara att hitta rätt.

Erik Augustin Palm
Publicerad
Annons

SLS Hotel. Om man vill lyxa till det finns mycket att begrunda, men de flesta finhotell går i klassiskt tråkig Beverly Hills-vräkig stil. På SLS Hotel har man dock tappat greppet. Inredningen påminner delvis om ett sinnessjukt möte mellan Philippe Starks design och estetiken i Peter Greenaways och Jean-Pierre Jenuets filmer. Restaurangen The Bazaar - ledd av stjärnkocken José Andrés - är också väldigt skönt skruvad med gastromolekylära tapas. 465 La Cienega Blvd,
www.starwoodhotels.com

Edgecliffe House - även kallat
Lodging 323 - Silver Lake är idealiskt om man vill följa den här reseguiden, men det kan vara svårt att haffa en av de fyra lägenheterna eller det enskilda huset i tid. Priset är rimligt för den höga standarden och läget, med en underbar utsikt över staden, inklusive Griffith Park och den där vita, kända, stora bokstavsskylten som alla envisas med att visa upp överallt.
www.houseinsilverlake.com

Annons
Mer från Startsidan
Annons
Annons