ANNONS
Scrolla ner till SvDScrolla ner till SvD

Peru på egen hand

Vi är ett par som ska åka till Chile i november. Vi skulle gärna besöka Peru och Argentina också. Vi vill åka på egen hand men kanske få hjälp med utflyktsmål i Peru. Känner du till om det finns resor där man får göra ett antal stopp som man själv bestämmer? Det är ju väldigt dyrt så fort man väljer enkelresa jämfört med tur och retur mellan olika mål. Vi skulle vilja vara borta 4-5 veckor. Tacksam för tips. / Ethel

Per Johnsson
Publicerad

Flygpass kan kanske vara lösningen för er. Det chilenska flygbolaget LAN erbjuder olika typer av flygpass som är giltigt för resor från exempelvis Chile till Peru och Argentina. En del av dessa kan enbart bokas utanför Sydamerika. Priset är avhängigt på antal stopp och beroende på vilket flygbolag ni reser med till Sydamerika. Hör med er resebyrå!

Buss är överlag tidsödande, men kan i åtminstone ett fall vara ett intressant alternativ: den spektakulära och åtta timmar långa färden tvärs över Anderna från chilenska Puerto Montt till argentinska Bariloche tillhör bokstavligen kontinentens höjdpunkter.

Laddar…