Landsbygdsministern: Nej tack till mjölkkrismöte

Med hänvisning till en resa och andra åtaganden har landsbygdsminister Bucht tackat nej att träffa LRF angående mjölkem. Däremot träffas han gärna vid ett senare tillfälle, förklarar Buchts pressekreterare Ingela Nilsson i ett sms till SvD.
Med hänvisning till en resa och andra åtaganden har landsbygdsminister Bucht tackat nej att träffa LRF angående mjölkem. Däremot träffas han gärna vid ett senare tillfälle, förklarar Buchts pressekreterare Ingela Nilsson i ett sms till SvD. Foto: TT

Landsbygdsministern kan inte komma till det mjölkkrismöte som LRF bjöd in till i en debattartikel i SvD. Istället föreslår han att de kan ses senare i höst. Men det tycker Centerpartiets Kristina Yngwe är för sent.

Publicerad
Annons

"Det krävs politiska åtgärder för att säkra framtiden för Sveriges mjölkbönder. Vi har konkreta förslag som skulle kunna förbättra läget."

Så skrev företrädare för Lantbrukarnas riksförbund (LRF) i en debattartikel i SvD i torsdags, där de även bjöd in landsbygdsminister Sven Erik Bucht till ett kris­möte för att diskutera situationen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons