Norsk succé på svensk mark

Fredrik Skavlan gjorde succé i Norge med sin talkshow. På fredag ska han försöka få svenska gäster att öppna sig. –Gästerna är inte där för att programledaren ska få känna sig fantastisk, säger Skavlan som fått kritik för att han flirtat med kvinnliga gäster.

Publicerad
Fredrik Skavlan har tagit med sig sina egna stolar ritade av amerikanske möbeldesignern Charles Eames. Han är noga med att de ska vara bekväma och eleganta plus att talkshowvärdarna  Dick Caett och Michael Parkinson brukade ha likadana.

Fredrik Skavlan har tagit med sig sina egna stolar ritade av amerikanske möbeldesignern Charles Eames. Han är noga med att de ska vara bekväma och eleganta plus att talkshowvärdarna Dick Caett och Michael Parkinson brukade ha likadana.

Foto: DAN HANSSON
Annons

Fredrik Skavlan är van vid att pendla mellan Norge och Sverige eftersom han är ihop med den svenska skådespelaren Maria Bonnevie. När det blev klart att Skavlan skulle jobba i Sverige skrek tidningsrubrikerna att han lockats hit av Bonnevie. Men nu när pojkvännen är här har hon fått en roll i Oslo.

–Ja, vi har bytt liv, eftersom hon gör en tv-serie i Norge. Det är så dåligt planerat! Självklart var tanken att vi skulle bo i Sverige men nu sitter jag och lever ungkarlsliv på Söder i Stockholm medan hon har ett radhus, mina tre barn och en hund i Oslo. Hon förstår inte vad som hände, haha.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons