Annons

7 tips: Förvandla rester till klassiska rätter i påsk

Påsk är en riktig mathögtid, och precis som vid andra stora helger blir det ofta mycket mat över. SvD:s receptredaktör Ingrid Eriksson tipsar om vilka klassiska rätter det går att göra av vanliga rester från påskbordet.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad

Gubbröra, scotch eggs och laxpudding – tre klassiker inom räckhåll. Följ bara Ingrid Erikssons enkla recept.

Foto: IBL Bild 1 av 1
Gubbröra, scotch eggs och laxpudding – tre klassiker inom räckhåll. Följ bara Ingrid Erikssons enkla recept.
Gubbröra, scotch eggs och laxpudding – tre klassiker inom räckhåll. Följ bara Ingrid Erikssons enkla recept. Foto: IBL

Servera smørrebrød med kött, lax och ägg till lunch eller gör snittar till förrätt, beroende på hur mycket rester som finns kvar.

Annons
Annons
Annons
Annons